Korelasi antara hasil ujian mampatan dengan had atterberg - 197446 Hafedz Zakaria; Fauziah Kasim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007