Cadangan merekabentuk sebuah pusat pemulihan juvana berpendekatan kekeluargaan - 196907 Shahli Mohamad Sanusi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002