Penyahgaraman air laut menggunakan kaedah osmosis balikan; Permodelan reaktor tercampur 2 dimensi menggunakan model rangkaian; Kajian terhadap kesan sumber nitrogen ke atas proses pensakaridaan kanji ubi kayu mentah oleh kulat Aspergillus ss.; Perbandingan kaedah 'upward' dan 'downward' bagi penurasan kalsium karbonat dengan menggunakan penuras vakum; Kajian parameter di dalam proses pengeringan semburan dalam penghasilan serbuk kopi segera menggunakan model matematik Zbicinki et al.; Penulinan protein secara elektroforesis; Sifat-sifat fizikal campuran getah asli epoksida 25 (ENR 25) dengan polipropilena (PP) dan getah asli epoksida 25 dengan 'ultra high molecular weight high density polyethylene (UHMWPE); Penyelakuan proses penyulingan kelompok untuk mendapatkan model sistem kawalan suap depan; Kesan suhu ke atas penstoran isirong sawit; Pencirian rawatan air sisa dari alat penunuan (Hospital Universiti, Petaling Jaya); Tindakbalas peyabunan etil asetat-natrium hidroksida; Penganggaran sifat-sifat fizikal dan termodinamik bagi minyak kelapa sawit mentah (CPO); Kajian sifat mekanikal dan reologi adunan ENR-50 dan SMR-20 [mikrofilem] - Aznizam Abu Bakar, supervisor; Choong, Thomas Shean Yaw; Chua, Boon Yong; Faridah Emby; Habibah Supoh; Lua, Thiang Poh; Mohammad Abdullah; Mohd. Fauzi Omar; Mohd. Ishak Said; Mustafa Ahmad; Nasarudin Tahir; Samsul Kamal Ibrahim; et al. (1991)
50