Pengukuran kualiti udara berdasarkan plumbum pada tumbuhan - 391890 Mohd. Karim Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000