Computer applications for town planning : proceedings - Seminar Computer Applications for Town Planning (20-21 Mac, 1990 : Pulau Pinang); Universiti Sains Malaysia. Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (Pulau Pinang : USM :Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan, 1990)
01