Beban angin paling kritikal pada menara telekomunikasi berkaki empat - 385722 Mohd. Nazri Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000