Pengukuran kesan pasang surut di Sungai Pulai dan tributarinya - 356558 Mohd. Azranuddin Mohd. Sani (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000