Sifat rayapan dan pengecutan konkrit dengan rekabentuk keliangan minima - 356598 Munisvaran Ramasamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000