Rekabentuk galang plat bagi binaan sokong mudah untuk ketebalan plat yang berubah-ubah - 356627 Ng, Kim Aik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000