Penghalaan reservoir berpandukan model berskala dan komputer (Kaedah level pool) - 356690 Ngu, Kaik Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000