Kajian gelinciran terhadap lapisan permukaan jalan - 356809 Nurul Hasni Mohd. Razalli (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000