Kajian pemilihan dan penilaian kontraktor bagi suatu projek pembinaan - 357261 Norzul Husni Nordin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000