Pembinaan berindustri : kajian kes pembinaan pratuang di Singapura - 357284 Pun, Coon Tat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000