Kegagalan cerun : punca dan cara mengatasinya - 357501 Ong, Tiam Hwa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000