Kajian pencemaran hingar trafik dalam kawasan kampus UTM, Skudai - 357758 Raihani Che Mamat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000