Penyelenggaraan kemudahan asas untuk kediaman bertingkat - 355458 Sumantri Abd. Hadi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000