Pengolahan air sisa domestik menggunakan 'invasive magnet' - 185841 Zulfadzli Abd Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000