Rekabentuk rasuk konkrit bertetulang menggunakan autocad; Sistem maklumat tangki simpanan air : perbandingan kos dengan bahan; Rekabentuk konkrit yang berprestasi dan berkelasakan tinggi (kekuatan mampatan); Kajian terhadap perlaksanaan undang-undang keselamatan di tapak bina di Malaysia; Analisis tangki air dengan kaedah unsur terhingga : GTSTRUDL / [mikrofilem] - 457225 Looi, Tak Chee; Tan, Chee Wee; Norazam Urif; Raja Nor Aziah Raja Mohd. Dain; Shamsul Arifin Abd Hamid (Skudai : UTM, 1996)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia