Pengaruh penggunaan kertas ke atas konkrit ringan tanpa pasir - 205060 Adha Arffain; Rosli Anang; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007