'Military architecture' : implikasi keselamatan awam terhadap bencana darurat : cadangan merekabentuk sebuah pusat pertahanan awam di Kuala Lumpur - 186621 Muhammad Annas Baharuddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002