Kajian keberkesanan penggunaan I - Supervision dalam projek pembinaan - 205322 Mohd. Shahrulnizam Mohd. Zaid; Arham Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007