Kajian aplikasi penapis biologi dalam meningkatkan kualiti air - 206851 Nur Eezani Mohamad Fazee; Norhan Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007