Development of an optical measurement system for model testing - 361332 Abd. Halim Lazim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal(Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000