Rekabentuk dan fabrikasi sistem control panel untuk penggunaan makmal - 361542 Ahmad Nazir Kamaruddin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal(Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000