Perisian sistem kawalan berasaskan MATLAB (analisa domain masa) - 248175 Md. Rizal Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000