Rekabentuk pengawal ideal dalam domain masa berbantukan perisian sistem kawalan - MATLAB - 387498 Noor Fadzillah Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Instrumentasi dan Kawalan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000