Sistem jadual waktu sekolah menggunakan teknik kepintaran buatan berasaskan internet ... / [mikrofilem] - 361772 Hamidah Ismail; Rosianee Guhan; Haslinda Amri @ Amari; Wan Noor Lailee Wan Jusoh; Mohd. Eyzuan Zainudin, 1975-; Muhamad Irwan Omar; Rusliza Hanim Maarif; Sabariah Sapri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998