Sistem maklumat projek sarjana muda - 392245 Ahmad Ghadaffi Abd. Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000