Pelaksanaan projek membaiki, membaikpulih dan naiktaraf sekolah dalam Rancangan Malaysia ke-9 - Husna Badruddin, 1985- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007