Sistem maklumat alumni menggunakan javascript; Pakej petua tradisional menggunakan teknik multimedia; Simpanan dan capaian soalan multimedia untuk pengujian adaptif berkomputer; Perancangan pembaikpulih malapetaka sistem maklumat berbantukan komputer (CAISDRP); Perantaramukaan perkakasan dan perisian pada mesin berasaskan mikropemproses INTEL 8086 / [mikrofilem] - 358557 Loo, Lee Sei; Rasidah Rasidi; Sulaiman Tawil; Mohd. Rashid Ahmad; Winnifer Winston Manggi; Yuslina Yusof; Maselinawati Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997