Taman perumahan maya - : permodelan bangunan kediaman - 218064 Aini Hazila Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000