Kajian ke atas teknik streaming bagi persembahan multimedia pada internet - 364764 Abu Bakar Rofie (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000