Design of an automatic satay skewer - Mohd. Nazri Zakaria, 1982 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006