Malasah penilaian prestasi pekerja dalam organisasi pembinaan - 215665 Fadilah Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007