Design of new twin hull for podded propulsion system - 215897 Zullathfi Azahari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006