Sistem penasihatan pemilihan pengkhususan di FSKSM - 365314 Hanim Risidi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000