Penyelesaian beberapa kelas Persamaan Pembeza dengan menggunakan Kaedah Lelaran AGE - 365532 Dhanabalan Muthusamy (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000