Shafting system design and its impact on ship performance - 217105 Mohd. Fairuz Mohd. Saleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006