Sistem penyelaku protokol rangkaian IEC 60870-5-103 - 365687 Jamal Abdul Nasser Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000