Mengkaji kesan suhu penuaan terhadap mikrostruktur dan sifat kekerasan pada komposit matriks logam SiCp/AL 2001 - 217993 Mohd. Amir Saat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper(Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006