Pembinaan jadual piawai bagi sambungan plat sirip untuk keratan terbina - 218538 Rameyah Rahim; Mahmood Md. Tahir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007