Perbandingan penggunaan struktur keluli dan konkrit tetulang dalam pembinaan bangunan tinggi - 353650 Darmansyah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999