Analisis kesan pemendekan jadual kerja terhadap kos projek - 366226 Putri Lynna A. Luthan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999