Comparative seakeeping studies in irregular waves - 219491 Musyrif Ashadi Ahmad Sobri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006