Simulasi rangkaian bangunan lama Fakulti Sains Komputer menggunakan gigabit ethernet - 366484 Mazlan Yusop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000