Sistem kawalan inventori Syarikat Chun Seng Trading Sdn Bhd - 366509 Mazlina Abdul Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000