Pengecaman cap jari : penyambungan batas terputus - 366584 Mohamad Hanizam Asmon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000