Sistem penjadualan jururawat Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru, Johor - 366617 Mohamad Rani Saringat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000