Pembangunan model ramalan kos pembinaan projek bangunan di Malaysia - 220272 Yap, Hui Chee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007