Faktor-faktor yang mempengaruhi keberkesanan pengajaran mata pelajaran reka cipta di kalangan guru-guru reka cipta di sekolah menengah akademik di negeri Terengganu [microfilm] - Mohamed Roki Abdullah @ Ab. Rashid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005